Notice: Undefined index: full_width_footer in /customers/2/c/a/jennywrangborg.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/atahualpa/footer.php on line 92

Kontakt

Vill du att jag ska framträda på ditt arrangemang? Det kan vara en kulturkväll, fackmöte, ett socialt forum, poesiafton eller kanske en kongress. Skicka ett mail! jennywrangborg@gmail.com
Jenny Wrangborg on Facebook
wordpress com stats

Lyssna

Notice: Undefined index: widget_center_top in /customers/2/c/a/jennywrangborg.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/atahualpa/index.php on line 11

Fina recensioner av Lösa förbindelser

“För den som har lyckats blunda för hetsen och avhumaniseringen inom arbetslivet gör Lösa förbindelser – om kampen för fasta förhållanden i handeln det tydligt.(…) Lösa förbindelser visar varför den fackliga kampen fortsätter vara relevant.” Göteborgsposten

“Texterna innehåller både djup och bredd samt ger en tydlig bild av dagens klassamhälle. Boken andas samtidigt kamp, uppror och gemenskap.” Dala-Demokraten

“Sedan Alliansen kom till makten 2006 har det publicerats en strid ström av antologier om arbetarrörelsens utmaningar. Lösa förbindelser tillhör de bättre av dem. Dels handlar det om att bidragen ofta utgår från golvet på arbetsplatsen –  för att sedan röra sig uppåt och analysera den politiska utvecklingen. Dels handlar det om gediget redaktörsarbete och en välavvägd blandning bidrag. En eminent skara skribenters texter varvas med vittnesmål från butiksanställda. ” Flamman

“Lösa förbindelser är en viktig bok som speglar dagens arbetsmarknad. Den visar hur en arbetsmarknad som inte bara drabbar den ”flexibla” delen av arbetarklassen utan också driver upp tempot och osäkrar villkoren för alla andra.” – Mål & Medel

“Mest drabbande är redaktören Jenny Wrangborgs reportage om övervakningen. Hon beskriver hur den nya teknologin nu används som digitala tidsstudiemän, så att cheferna med hjälp av gps:er och avancerade tidsberäkningssystem kan följa varje anställds göromål minut för minut. Jaha, vad gjorde du den där kvarten, när inga arbetsmoment finns registrerade?

För en kontorsråtta som dricker kaffe när jag vill och snickesnackar bort en god del av varje dag är det mardrömslikt att se hur man försöker förvandla männi­skor till maskiner.” Aftonbladet

Comments are closed.

Notice: Undefined index: widget_center_bottom in /customers/2/c/a/jennywrangborg.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/atahualpa/index.php on line 51
Notice: Undefined index: full_width_footer in /customers/2/c/a/jennywrangborg.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/atahualpa/footer.php on line 120