Notice: Undefined index: full_width_footer in /customers/2/c/a/jennywrangborg.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/atahualpa/footer.php on line 92

Kontakt

Vill du att jag ska framträda på ditt arrangemang? Det kan vara en kulturkväll, fackmöte, ett socialt forum, poesiafton eller kanske en kongress. Skicka ett mail! jennywrangborg@gmail.com
Jenny Wrangborg on Facebook
wordpress com stats

Lyssna

Notice: Undefined index: widget_center_top in /customers/2/c/a/jennywrangborg.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/atahualpa/index.php on line 11

Releasefest Vad ska vi göra med varandra – Jenny Wrangborg med band feat Love Antell, Parker Lewis och Nike Markelius

I februari kommer min nya diktsamling, Vad ska vi göra med varandra, ut på Ordfront förlag. Kom och fira detta med oss på Södra Bar i Stockholm den 12e februari eller på Pustervik i Göteborg den 14e februari.

Under kvällen i Stockholm blir det dikter från nya samlingen, NIKE MARKELIUS framför sin tonsättning av titeldikten och jag läser tillsammans med mitt band. Till på köpet spelar både LOVE ANTELL och PARKER LEWIS.

Självklart finns diktsamlingen till specialpris och signering.

Fritt inträde!
Dörrarna öppnas kl 19.
Södra Bar 12e februari.

Nedan följer info från fb-evenetet. Bjud gärna in era vänner!

VAD SKA VI GÖRA MED VARANDRA är en mörk men kärleksfull bok. Mörk för att dikterna befinner sig mitt i förändringen och ser hur den borgerliga politiken har förstört livsmöjligheter och skapat otrygghet för vänner, arbetskamrater och för alla de som idag inte räknas – de arbetslösa, bostadslösa, papperslösa.
Kärleksfull för att alla de som drabbats så hårt ändå vägrar ge upp. Här finns kampen, förälskelsen, kärleken – och ett slags hopp som ligger i att människor är just människor. Med Vad ska vi göra med varandra har Jenny Wrangborg skrivit en kampdikt som vill förändra världen. Men boken är lika mycket en kärleksdikt om människor som förändrar varandra. Genom att älska. Genom att försöka.

JENNY WRANGBORG är född 1984 och blev med sin debut, diktsamlingen Kallskänken, en av Sveriges mest lästa poeter. Jenny Wrangborg är scen- och arbetarpoet och har turnerat runt hela landet, hon uppträder själv men även tillsammans med musiker. Under kvällen kan ni för första gången höra Wrangborg tillsammans med musikerna Joel Segerstedt, Andreas Baier, Back och Daniel Söderberg.

NIKE MARKELIUS var trummis i Usch och Tant Strul. 2009 bildade Nike bandet Nike & Röda Orkester som släppte sitt debutalbum Det står skrivet 2012. Sommaren 2014 släpps deras nästa skiva. https://www.facebook.com/nikeochrodaorkestern

LOVE ANTELL är musikartist och konstnär. Han är känd som frontman i bandet Florence Valentin och kom 2012 ut med ”Gatorna tillhör oss”, hans första album under eget namn. 2014 följer Antell upp den fantastiska solodebuten med en ny skiva.http://www.loveantell.se/

PARKER LEWIS skriver sånger som söker vägar till hjärtat och vill uppmuntra till kamp. 2011 kom albumet “Pengar & leenden”. Låtar för när Bankomaten behåller kortet, ett album för alla som är injagade i ett hörn men har bestämt sig för att försöka klösa sig ut. 2014 kommer den nya plattan som vi alla sett fram emot! http://parkerlewis.se/

 

Ses på Södra Bar den 12e februari kl 19!

Comments are closed.

Notice: Undefined index: widget_center_bottom in /customers/2/c/a/jennywrangborg.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/atahualpa/index.php on line 51
Notice: Undefined index: full_width_footer in /customers/2/c/a/jennywrangborg.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/atahualpa/footer.php on line 120